BobCab Rolstoelvervoer Vliegveldservices BergseOmniBus Contact
BergseOmniBus levert zakelijk vervoer per taxi aan bedrijf en instelling in de regio West Brabant. Met een uitgebreid pakket aan diensten voorzien wij in de meest voorkomende behoeften op de markt.

Ook leveren wij diensten aan de particuliere markt. Zo leveren wij trouwauto's en limo's op bruiloften en bijvoorbeeld vervoer per taxi naar Schiphol.

Middels ons hoge service-niveau komen wij tegemoet aan de wensen van de klant die prijs stelt op kwaliteit en punctualiteit.

Onze dienstverlening is gebaseerd op kwaliteit, punctualiteit, service en een klantgerichte aanpak. De implementatie van dit concept wordt uitgevoerd door ons team van zeer ervaren beroeps-chauffeurs.

Met een wagenpark bestaande uit uitsluitend courante Volvo en Mercedes-Benz limousines bieden wij een hoogwaardig product welke wordt onderstreept door het ontbreken van een taxi-daklicht. Zoals van ons verwacht mag worden zijn al onze wagens schoon, voorzien van airconditioning, navigatie, telefoon en vrij van schade en/of reclame.

Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de verwachting van onze klant werken wij zoveel mogelijk met vaste tarieven welke een transparante prijs oplevert en verrassingen achteraf uitsluit.

Middels ons hoge service-niveau en scherpe prijsstelling bieden wij vele mogelijkheden voor bedrijf en instelling waar kwalitatief vervoer gewenst is. Clienten welke frequent van onze diensten gebruik maken bieden wij de mogelijkheid om, per maandelijkse facturering, op rekening te rijden.

Al met al denken wij met ons dienstenpakket een compleet en hoogwaardig product aan te bieden waarbij een ieder zich een gewaardeerd klant zal kunnen noemen. En dat geldt voor zowel uzelf, uw personeel of zakenrelatie.